Ontdek het beste dat Spanje te bieden heeft

Stelt u zich eens een regio voor, waar alles is wat u zich als mens maar kunt wensen; een indrukwekkend landschap, meer dan 250km ongerepte stranden, grote natuurgebieden, direct aan zee gelegen of landinwaarts. Een regio met een warm, mediterraan klimaat onder invloed van de Middelandse zee, authentieke steden (Alicante, Murcia, Cartagena) met festivals, cultuur en culinair genot.

Torrevieja: één van de gezondste plekken op aarde !

Torrevieja, gelegen naast de zee in het zuiden van de Costa Blanca, is door de WHO gestemd als een van de gezondste plaatsen ter wereld om te leven. De reden is dat Torrevieja is omringd door twee van Europa’s grootste zoutmeren, bekend als ¨Laguna de la Mata¨ en de ¨Salinas de San Miguel¨. De hoge concentratie van jodium, samen met de temperatuur – Torrevieja heeft 320 dagen zonneschijn per jaar en heeft een gemiddelde temperatuur van 18-28 graden Celsius – vormt wat de experts een ´microklimaat´ noemen, dat uniek is voor dit gebied. Ideaal voor mensen met artritis, hartproblemen, last van luchtwegen en huidaandoeningen.

Oasis Beach X resort

Als vervolg op de Oasis Beach succesformule heeft de firma Contrimar in 2017 Oasis Beach X afgerond. Nabij het mooie Guardamar en vlak tegen één van de zoutmeren, vinden we deze urbanisatie met moderne design appartementen, prachtig zwembad, spa en fitness.

Total Relax

De combinatie van de mooie regio, het ideale klimaat en de prachtige en moderne appartementen vormen het perfecte uitgangspunt voor een super vakantie. Van alles kan maar niets hoeft, total relax.

Ideaal voor een vakantie met het gezin, er even tussenuit met zijn twee, een fietsvakantie met een aantal vrienden of een culturele uitstap.  

Total Relax op vakantie is ook stranden, roze flamingo's, zoutmeren, zon en zwembad in een fijne rustige omgeving